úterý 23. listopadu 2010

Kalendáře 2011

Měla jsem letos v plánu mimo jiné stihnout vám nabídnout ještě nějaké kalendáře s mými kresbami. S rostoucím tempem předvánočního času a počtem všemožných činností, kterými se zabývám, jsem ani nedoufala, že se mi to podaří. Proto je pro mne velkou radostí vám představit moje dva kalendáře na rok 2011. Vydržte, ten druhý bude brzo následovat.

Oba jsou formátu 10,5 x 14,95 cm, tištěné kvalitní LED technologií na 200g matném papíru, mají 12 listů, kde každý zobrazuje jeden příslušný měsíc. Každý den má k dispozici celý řádek, takže jde o kalendář ryze praktický, kde si můžete zapsat stručné poznámky. Kalendáře drží pohromadě sponkou, kterou dostanete v balíčku. Zároveň sponka slouží jako očko na pověšení.

Liší se od sebe jen obrázky. Zatímco kalendář první je plný děvčat, která znáte z mých zrcátek, magnetek a placek. (Mimochodem jsou mezi nimi i dva chlapci.) Do druhého kalendáře jsem naskládala snad všechny kresby zvířátek, které jste u mne zatím viděli, ba i neviděli. Ke zvířátkům jsem přidala verše z Bible. Mám naději, že i ti, kteří z této moudré knihy normálně nečtou, to shledají za obohacující.

Kalendáře na rozdíl od přáníček tisknu doma, takže nejsou na skladě ve velkých množstvích. Pokud byste však měli zájem o větší počet kusů, napište mi flerpoštou a pokusím se vám vyjít vstříc jak časově, tak cenově.

Díky za pozornost a za neutuchající zájem o moje výrobky, vážím si toho.

pátek 19. listopadu 2010

Kresbičky

Docela mě příjemně překvapil zájem o moje kresbičky. Do obchůdku jsem vložila už třetí várku. Tak se koukněte na myšky, klokany, anděly a podobná vánoční a nevánoční stvoření.
Najdete tam magnetky, zrcátka a přáníčka. Na cestě z Emériky už je i textil, tak se možná do Vánoc obalů na diáře s obrázky dívenek dočkáte. ;o)